Tuesday 13 August 2013

den amerikanske forbrukslån på dagen

 Mens folk vil fortsette å forbruke, spørsmålet de nå er hva de vil kjøpe, når de vil kjøpe og hvor de vil kjøpe forbrukslån på dagen. Navn merkevare produkter tar en baksetet til generisk eller store merke elementer. Kjøpesentre begynner å vise tegn til svakhet - flere og flere butikker er avsluttende mens forbrukerne gjøre veien til andre, billigere alternativer. Istedenfor å gå til en av de store senterets "anker butikker," de er nå på vei til steder som Wal-Mart, Target eller K-Mart for å kjøpe de tingene deres familier "trenger" heller enn de tingene deres familier "ønsker".

Økonomien begynner å vise tegn til liv for første gang på mange måneder forbrukslån på dagen. Forbruk var opp i august av den mest siden 2013 forbrukslån på dagen, indikerer den største delen av økonomien begynner å returen fra sin verste nedgangen i nesten 30 år. 1,3 prosent økning i kjøpene var større enn forventet, og fulgte en 0,3 prosent gevinst i foregående måned som var større enn tidligere anslått. Forresten, var inntekter også opp på en 0,2% rente. 

Han er ikke alene, bedriftens ledelse av Best Buy, Drugstore.com samt administrerende direktører fra tjenesteytende næringer (hoteller, temaparker, restauranter, leiebil tjenester) er alle begynner å innse at den amerikanske forbrukslån på dagen aldri kan vende tilbake til forbruksvaner fra fortiden og at en endring i deres salg og annonsering strategier kan være nødvendig.

Han fortsatte med å si at forbrukerne plutselig kommer til den erkjennelse at "de kan trenge å spare mer enn de opprinnelig hadde planlagt. Deres forbruksvaner har endret for å gjenspeile dette i overskuelig fremtid. spotlaan.com/forbrukslan/.

No comments:

Post a Comment